Svetsning / Plåtbearbetning

Svetsning / Plåtbearbetning

Inom området plåt & svets arbetar vi med stål, aluminium, rostfritt och gjutgods. Vi har kompetent och erfaren personal som kan utföra kvalificerade svetsarbeten med gas, MIG, MAG, Elektrod och TIG.

Skärning

Med ett brett nätverk av bra samarbetspartners kan vi även erbjuda tjänster inom figurskärning så som gasskärning, laserskärning, vattenskärning och plasmaskärning. Vi gör även skärritningar och plåtutberedning åt er. Vi beställer material och bearbetar så att ni får färdiga detaljer.

Ytbehandling

När det gäller ytbehandling av detaljer har vi samarbeten inom våtlackering, pulverlackering, förzinkning, galvanisering, anodisering  och härdning med mera. Vi ordnar så att ni får färdiga detaljer.

Svetsning

Vår personal är vana vid att jobba utifrån svetsdatablad (WPS) och med oförstörande provning sk penetrantprovning (PT-provning). Vi jobbar också med kontroll via tredje part som t ex innebär penetrant, magnet, röntgen av svetsning och dokumentation. Kramers har även stor vana av att jobba med materialcertifikat.

Maskinparken innehåller dessutom en Fjellmanpress, kallsågar mm. Lyftkapacitet i tillverkningshallen är upp till 10 ton.

Har du några frågor eller vill bli kontaktad.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Ange namn och kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.